Szakáll és borosta formázás

Barber

Ha most döntöttél úgy, hogy borostát vagy szakállat növesztesz, akkor érdemes és hasznos lesz ezt az írást elolvasnod!

Sokan, akiknek még nem volt szakálluk, úgy gondolják, hogy szakállat növeszteni nem nehéz. És ez így is van, ha nem szeretnénk, hogy divatos legyen ez a szakáll.

Ahhoz, hogy tényleg divatos, jól formázott szakállad lehessen, érdemes felkeresni egy barber shopot, ahol egy profi barber minden meg fog tenni azért, hogy tényleg jó legyen az eredmény.

Egy divatos szakáll kialakításánál több dologra is oda kell figyelni. Először is a szakáll vagy a borosta kontúrjait kell kialakítani, hogy szép, rendezett vonalvezetése legyen. Ráadásul mindezt szimmetrikusan kell megcsinálni. Aztán ha ez kialakult, és már eléggé megnőtt a szakállad, akkor a hosszát is szabályozni kell. Ez sem egyszerű, mert vannak gyorsabban nővő szálak is, így ez folyamatos odafigyelést igényel. Ezek mind olyan feladatok, amiket Te otthon nem biztos, hogy olyan jól meg tudsz csinálni, mint egy borbély.
És még a szakáll ápolásról még szó sem esett, ugyanis több szakállápoló kozmetikum is rendelkezésre áll, hogy tényleg ápolt, divatos szakállad lehessen.

Megosztás