Cégkivonatot online letöltéssel

Cégkivonat

Az utóbbi 10-15 év azzal telt, hogy az eddig csak személyesen elintézhető ügyek, feladatok áttevődtek az online térbe. Először csak az időpontfoglalást lehetett online megoldani, majd egyre több olyan szolgáltatás jelent meg, ami arra szolgál, hogy a számítógép elől, otthonról el lehessen intézni ügyeket. Erre még ráerősített a pandémia is, így akik eddig nem szívesen vették igénybe az online elérhető szolgáltatásokat, ők is egyre inkább rákényszerültek erre.
Kezdődött az online számlázó programokkal, illetve az ügyfélkapun keresztül elérhető ezernyi szolgáltatással, sőt akár cégkivonat is igénylehető pár kattintással az erre specializálódott weboldalakon.
Az online ügyintézési lehetőségekkel mindenki csak nyer.
Nem kell utazni a hivatalokba, ami tetemes idő lehet, pláne egy csúcsforgalmas időben. E mellett, ha autóval járunk, akkor még a parkolási díjat is bele kell kalkulálnunk a költségekbe. Szóval nemcsak idő, hanem jelentős költség is a személyes ügyintézés.
Ezzel szemben az online ügyintézéshez, egy cégkivonat letöltéséhez, vagy például egy ingatlan tulajdoni lapjának letöltéséhez nem kell több, mint 1-2 perc, és online teljes egészében elvégezhető. Online fizetünk, és e-mailben, vagy letölthető formában kapjuk meg a dokumentumokat
Ráadásul akinek gyakran van szüksége ilyen jellegű iratokra, azok még többet nyernek összességében, amit így más olyan feladataikra fordíthatnak ami sokkal kellemesebb, mint sorban állni egy intézményben.

Megosztás